Ontdek de schoonheid van watercolor tatoeages

Tattoo Natalie ontwerpt en plaatst voor u de allermooiste aquarel tattoo's

Tatoeages met een waterverf effect zijn erg bijzonder en moeten met grote zorg geplaatst worden. Tattoo artist Natalie uit Genk zorgt ervoor dat uw watercolor tattoo precies zo gezet wordt, zoals u het voor ogen had. Een strak, geometrisch patroon of sierlijke dunne lijnen ingevuld met de mooiste kleuren.

Aquarel tattoo's zijn stoere tatoeages die er toch erg delicaat uitzien. De 'waterverf' lijkt nonchalant aangebracht te zijn, maar in realiteit wordt de tattoo erg nauwkeurig gezet. Bijzonder artistiek, stoer en toch verfijnd dus.

Tatoeur Natalie staat bekend om haar precisiewerk. Tatoeages zijn voor ons niets anders dan kunstwerken en zo gaan wij er ook mee om. Hygiëne en comfort vinden wij bovendien ook erg belangrijk. Daarom is onze tattoo shop de ideale plaats om u te laten tatoeëren. Het resultaat zal steeds verbluffend zijn!

Toon ons een patroon dat u voor ogen hebt of laat ons een origineel ontwerp voor u maken. Bel ons vandaag nog op voor een afspraak of stuur ons een bericht via het contactformulier. Wij helpen u steeds zo snel mogelijk verder!

Tattoo Natalie
Clikc+