Punt voor punt creëren wij de perfecte tatoeage

Dotwork tattoo's, tatoeages met ziel geplaatst

Tatoeages die bestaan uit allemaal kleine puntjes zijn een echte kunst. Dotwork artiest Natalie Knapen van Tattoo Natalie in Genk maakt van elke tatoeage die ze plaatst haar levenswerk en plaatst ook uw dotwork tattoo met de grootste nauwgezetheid. Wij staan dan ook bekend om ons oog voor detail en uiterst secuur werk.

Elk design is mogelijk op vlak van dotwork tatoeages. Vaak wordt gekozen voor mandala's. Laat ons gerust weten wat u wenst en wij werken een ontwerp uit voor u. Heeft u ergens een afbeelding gezien die u graag wil laten tatoeëren? Ook dat is mogelijk. Indien gewenst kunnen wij er nog kleine aanpassingen aan aanbrengen, zodat u toch van een origineel design geniet. Alles is mogelijk, in samenspraak met u natuurlijk.

Denkt u aan een kleine tatoeage? Of eerder een sleeve of één grote tattoo? Wij plaatsen ze waar u wil, behalve op gezichten. Tattoo's op vingers zijn wel mogelijk, puntwerk is in dit geval zelfs heel erg mooi.

Aarzel niet wanneer u droomt van een unieke huidtekening. Bij Tattoo Natalie geniet u gegarandeerd van een prachtige, correct geplaatste tatoeage, gezet in een comfortabele en hygiënische setting.

Bel vandaag nog voor een afspraak!

Tattoo Natalie
Clikc+