Een speciale boodschap voor eeuwig op uw lichaam verankerd

Laat uw tattoo met tekst met uiterste precisie plaatsen door Tattoo Natalie

Is er een zin of woord dat door uw hoofd blijft spoken? Een quote waar u kracht uitput? Een woord met een diepere betekenis? En wil u deze bijzondere tekst op uw lichaam laten zetten? Dan is het een goed idee om contact op te nemen met tatoeëerder Natalie Knapen. In onze tattoo shop in Genk is het niet alleen aangenaam om getatoeëerd te worden – met dank aan de huiselijke sfeer die er heerst - maar Natalie is in het bijzonder gespecialiseerd in fijn tatoeagewerk.

Dunne lijnen, alle soorten lettertypes, met veel oog voor detail... Niet alle tatoeage artiesten gaan zo secuur te werk als Natalie. Welke boodschap u dus ook voor ogen hebt en in welk lettertype u deze dan ook wil laten vereeuwigen op uw lichaam: wij doen het met veel plezier en met de grootste nauwgezetheid.

U kan steeds een afspraak maken per telefoon of het contactformulier op de website. Op deze manier kan u al uitdrukken wat u getatoeëerd wil zien, maar u kan hiervoor ook altijd, na afspraak, eens langskomen. Dan luisteren wij graag naar uw wensen en creëren wij voor u een uniek design.

Twijfel niet, maar laat u tatoeëren door een tatoueur die van elke tatoeage een echt kunstwerk maakt en steeds met evenveel passie te werk gaat. Maak een afspraak met Tattoo Natalie en geniet binnenkort al van de mooiste tatoeage met sprekende tekst!

Tattoo Natalie
Clikc+